Bun venit
Lista Forumurilor Pe Tematici
Bun venit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE BUN VENIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
GeorgianaBC pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bacau
cauta Barbat
28 - 80 ani
Bun venit / Discutii generale (Aici orice fel de discutii) / YouTube îşi trimite utilizatorii înapoi la şcoala Moderat de Upgrade, Z!p3r
Autor
Mesaj Pagini: 1
Stolo
localhost

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2513
YouTube a lansat o campanie pentru educarea utilizatorilor împotriva încălcării drepturilor de autor.

Parte din această campanie este şi o nouă funcţie care obligă utilizatorii ce au primit avertisment pentru încărcarea de materiale ce se supun legii drepturilor de autor să privească un filmuleţ educativ, din care să înveţe despre consecinţele negative ale pirateriei.
Filmuleţul de patru minute şi jumătate îl are drept elev pe unul din personajele seriei de desene animate Happy Tree Friends, luând parte la cursurile YouTube Copyright School . Lecţiile sunt date de un profesor rămas deocamdată cu rol de narator, ce discută despre legea dreptului de autor, precum şi noua politică YouTube pentru gestionarea cazurilor de încălcare a drepturilor de autor.





Încercarea YouTube de a aborda într-un mod distractiv subiectul pirateriei ar putea da roade printre acei utilizatori care nu au răbdarea pentru a parcurge forma scrisă a legii dreptului de autor şi cu atât mai puţin educaţia necesară pentru a înţelege pe deplin semnificaţia acesteia.

Prin iniţiativa luată, YouTube îşi obligă utilizatorii să privească un desen animat educativ până la capăt, urmat de un chestionar în care vor trebui să răspundă corect la mai multe întrebări.

În privinţa politicii de pedepsire a utilizatorilor ce încalcă legea dreptului de autor, YouTube păstra până acum un istoric permanent cu toate încălcările săvârşite, indiferent dacă astfel de incidente apăreau des, sau cu totul ocazional. Acum, cei care sunt de acord să participe la cursurile YouTube Copyright School sunt recompensaţi prin curăţarea acestui istoric.

YouTube a deschis şi un Copyright Center, unde utilizatorii pot găsi informaţii detaliate şi răspunsuri pentru cele mai comune întrebări puse la adresa legii drepturilor de autor

Source : Mashable.com

Modificat de StoLo (acum 13 ani)


_______________________________________
Cu cat inveti mai mult cu atat iti dai seama ca sti mai putin....

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la